DMT kopen – Effecten, Ervaringen, Dosering

Ja, u kunt DMT op verschillende manieren kopen, het beste van hier – deels legaal, deels semi-legale en soms illegaal. Dit artikel vertelt je alles wat je moet weten over het kopen en consumeren van N,N-Dimethyltryptamine, waarschijnlijk het sterkste medicijn van de mensheid en soms ook wel "Gods molecuul" genoemd.

4-aco-dmt kopenBijvoorbeeld, wat is de beste winkel om DMT te bestellen. Of hoe het te roken en oraal te consumeren met welk effect bij welke dosering. Maar ook wat verschillende ervaringen zijn er en veel meer zoals instructies voor extractie.

(Opmerking: Dit artikel is geschreven door niet-moedertaalsprekers, dus excuseer mogelijke taalfouten. Toch is de informatie uitgebreid onderzocht op basis van wetenschappelijke bronnen en zorgvuldig opgeschreven. We hebben lang gewerkt om alle benodigde kennis over dit onderwerp in één artikel samen te brengen!)

Als u DMT wilt kopen, zijn er in principe 4 mogelijkheden beschikbaar:

 1. Je koopt DMT in de vorm van ayahuasca (2 ingrediënten zoals mimosa h. & peganum h. ), kookt het en drinkt het dan traditioneel als een brouwsel
  ==> met het sterkst mogelijke en langst mogelijke effect (8 uur) omdat het oraal geconsumeerd wordt. Aanbevolen voor beginnende consumenten omdat het gemakkelijk te hanteren is (hier kopen)
 2. Men koopt synthetisch geproduceerde 4-AcO-DMT als "Legal High" voor onmiddellijke consumptie met zeer gelijkaardig effect, zonder dat men het zelf moeizaam moet produceren
  ==> duur van het effect is 6 uur, ook zeer geschikt voor beginners (hier kopen)
 3. U koopt DMT-bevattende planten om te roken of te snuiven, maar de duur van hun werking komt niet in de buurt van Ayahuasca of Legal High (u moet ze ook van te voren extraheren, zie hieronder voor instructies)
  ==> heeft nog steeds een extreem sterk effect, dat slechts tussen de 10 en 20 minuten duurt, maar na een paar seconden voelbaar is (hier kopen)
 4. Een 4e optie zou de aankoop van pure DMT of "Changa" in Darknet
  ==> technisch ingewikkeld en kostbaar zijn, vanwege de betere opties 1-3 niet nodig.

In het volgende willen we alle 4 de mogelijkheden in meer detail presenteren.

De beste bevoorradingsbron is echter al van tevoren bekend:

dmt kopenDe beste winkel om echte DMT te kopen en te bestellen als plantmateriaal is de Nederlandse Smartshop "AVALON". Het is al meer dan 10 jaar de onbetwiste marktleider in heel Europa voor alle biogene geneesmiddelen die in Nederland legaal zijn. Duizenden tevreden klanten winkelen er, omdat ze professioneel en discreet leveren aan bijna alle landen ter wereld.

We hebben deze winkel zelf al talloze malen met succes getest, geclassificeerd als uiterst betrouwbaar tegen redelijke prijzen en kunnen het u aanbevelen als een serieuze leveringsbron!

DMT kopen – Prijsvergelijking

DMT, het sterkste hallucinogeen uit de geschiedenis van de mensheid, is zonder problemen te kopen. Er zijn 3 mogelijkheden, die we hieronder in detail uitleggen. In een notendop: als ayahuasca, als een synthetische designer drug of als een enkele plant.

Voor de ongeduldige beginnen we echter al met een prijsvergelijking van de meest populaire DMT-geneesmiddelen om online te kopen, waardoor het voor de ongeduldige gemakkelijker wordt om te kiezen:

Plaatje DMT Beschrijving & Effect Prijs Kopen
Vorschaubild Ayahuasca kaufen Kit 1 Ayahuasca Het meest intensieve effect (ca. 8 uur) van DMT wordt verkregen door het maken van de ayahuasca magische drank van de Amazone sjamanen. Naast Mimosa hostilis is hiervoor een 2e plant zoals Peganum harmala nodig, zodat het lichaam de werkzame stof ook oraal kan opnemen tijdens het drinken via MAO-remmers:
50g Mimosa Hostilis (DMT) 12,50 € Hier kopen
25g Peganum Harmala (MAO-remmer) 6,95 € Hier kopen
Vorschaubild 4 aco dmt kaufen 4-AcO-DMT 2 pillen synthetisch DMT-derivaat voor een langere en intensievere trip (6 uur). De eenvoudigste manier om deze stof zonder veel moeite te leren kennen – zeer geschikt voor beginners. 27,95 € Hier kopen
Mimosa Hostilis
(binnenste wortelschors)
Als je DMT wilt roken, kun je deze plant het beste gebruiken. 50 gram bevat één verpakking en gaat voor altijd mee. Mimosa hostilis is de beste manier om DMT te extraheren en daarna te roken. Maar wees voorzichtig en begin klein – het is een zeer sterke substantie! De binnenste wortelschors bevat tot 2% DMT. 12,50 € Hier kopen
Yopo zaad
(bevat ook 5-MeO-DMT)
Yopo zaden zijn geschikt voor DMT en 5-Meo-DMT roken of nasale consumptie (korte trip). 5-Meo-DMT is zeer vergelijkbaar, alleen minder hallucinogeen en kleurrijk, maar meer psychedelisch en spiritueel, zou je kunnen zeggen. Vereist ook extractie of voorbereiding vooraf. 5,95 € Hier kopen
Andere populaire psychedelica:
Vorschaubild 1p-lsd kaufen als Legal Highs LSD Twee LSD trips. Het actieve ingrediënt is 1P-LSD, dat in het lichaam wordt gemetaboliseerd om een echte LSD te vormen en werkt dus precies zoals het origineel. TOP BESTSELLER! 23,90 € Hier kopen
vorschaubild allgemein für mushroom growkit pilz growbox 15g paddo’s Magische paddo’s hebben een vergelijkbaar effect, zijn minder hallucinogeen en veel zachter – perfect voor beginners! 9,50 € Hier kopen
buy cannabis online as minipic 3g cannabis Synthetische cannabinoïden zorgen voor een extreem sterke cannabisrush, die de beste coffeeshopwiet niet in handen kan krijgen. 28,90 € Hier kopen
Prijzen: kunnen licht variëren van tijd tot tijd

Eerlijk gezegd is het bestellen van pure DMT een zeer hopeloze onderneming. Omdat dimethyltryptamine verboden is en onder de drugswet valt, kan DMT nergens legaal in zijn zuivere vorm worden gekocht. Of heeft u het ooit van een dealer gezien? Precies! Zelfs in de apotheek is dimethyltryptamine niet verkrijgbaar op voorschrift van een arts. Maar wat zou het internet zijn als het geen oplossing zou bieden?

Changa kopen in Darknet

Relatief zuiver dimethyltryptamine (DMT, ook wel Changa genoemd) kon alleen online worden gekocht in de Darknet. Sommigen noemen Changa pure dimethyltryptamine hydrochloride. De overgrote meerderheid van de mensen geeft echter de voorkeur aan Changa boven kruiden waarop synthetische dimethyltryptamine is gespoten, zodat het gehalte aan werkzame bestanddelen ongeveer 50% is.

Als je de juiste Darknet adressen kent, kun je allerlei soorten drugs kopen zoals LSD, cannabis, ecstasy, cocaïne en ga zo maar door. De zuiverheid is veel hoger dan op de gebruikelijke zwarte markt, terwijl de prijzen minstens gehalveerd zijn. Alle tussenhandelaren, die anders de prijs verhogen en de kwaliteit verlagen door middel van stretchstoffen, zijn niet langer nodig.

Zoals de volgende screenshot laat zien, kost een geconcentreerde DMT alias Changa in Darknet ongeveer 50 euro per gram, afhankelijk van het gekochte bedrag:

buy dmt darknet

Het gebruik van de darknet om DMT in de vorm van Changa te kopen is echter helemaal niet nodig. U kunt het in de normale online drugshop in de vorm van planten uit het buitenland in de EU verkrijgen. Dus waarom stress uit en Changa in de Darknet kopen?

Koop DMT als Ayahuasca

Het kopen van zuivere DMT zou waarschijnlijk alleen werken met voldoende connectie met chemische laboratoriumassistenten of onderzoeksinstituten van de farmaceutische industrie. En wie van ons zou hetzelfde kunnen zeggen? Misschien heb je geluk in Darknet, maar zelfs daar zal het niet in pure vorm zijn. Er is echter een veel eenvoudigere en meer traditionele manier om DMT te kopen en in te nemen: de sjamanistische drank genaamd "Ayahuasca":

ayahuasca kopenDimethyltryptamine, veruit de meest onvergelijkbare drug, wordt al duizenden jaren gebruikt door de Amazone Indianen. Inheemse stammen in Latijns-Amerika gebruiken ze voor rituele, ceremoniële doeleinden. Hun sjamanen produceren een brouwsel genaamd "Ayahuasca" door
middel van 2 verschillende planten uit de jungle, die visioenen, profetieën en spontane genezingen oproept door de DMT drug die erin zit. In ons onderzoek hebben we zelfs een getuigenis gevonden waarin iemand beweert genezen te zijn van zijn kanker!

Maar DMT kopen via ayahuasca blijkt niet eenvoudig te zijn. Men kan deze stof niet spontaan oraal innemen en hopen op een effect. Aangezien het lichaam dimethyltryptamine niet effectief zou kunnen opnemen zonder een extra MAO-remmer, zou men het fantastische effect nooit voelen zonder verdere actie (tenzij men het door de neus rookt of snuift, maar dan lijkt het slechts zeer kort, maar zeer uitgesproken – meer hieronder). Voor een "correcte" consumptie is de sterkst mogelijke orale variant dus een plant of wortel of schors met de werkzame stof DMT. Aan de andere kant moet er een tweede plant worden aangeschaft die, als MAO-remmer, de dimethyltryptamine in het lichaam effectief maakt. Alleen wanneer deze twee componenten worden gecombineerd, levert de ayahuasca en na het drinken een langdurige reis van zeer diepe ervaring op.

Hier heeft u de keuze tussen verschillende plantendelen. Omdat er verschillende natuurlijke materialen zijn die het dimethyltryptamine-geneesmiddel bevatten en ook verschillende geschikte MAO-remmers voor de vrijgave ervan. In de Smartshop kunt u alle benodigde ingrediënten kopen tegen een redelijke prijs.

Er bestaan 3 gemeenschappelijke composities voor ayahuasca (de recepten zijn te vinden in ons artikel "Ayahuasca kopen"):

 • Klassieke ayahuasca van de Amazonesjamanen: Psychotria viridis (DMT) en Banisteriopsis caapi (MAO-remmer)
 • Eenvoudigste Ayahuasca om voor te bereiden: Mimosa hostilis (DMT) en Peganum harmala (MAO-remmer)
 • Een andere originele Ayahuasca-variant uit de Amazone jungle: Diplopterys cabrerana of Chaliponga (DMT) Banisteriopsis caapi (MAO-remmer).

=> al deze ingrediënten zijn hier goedkoop te koop minimale bestelhoeveelheden zijn gemiddeld voldoende voor de bereiding van 5 ayahuasca porties)

Afhankelijk van de bestelde ingrediënten moet het bereid worden volgens een ander Ayahuasca recept. In principe is de procedure echter altijd hetzelfde: het DMT plantaardig materiaal wordt in een kookpot geplaatst met het MAO-remmende plantaardig materiaal. Daarin kook je het met wat citroensap of azijn (het zuur zorgt voor een betere afscheiding van de werkzame stof van het uitgangsmateriaal) en veel water gedurende vele uren op een laag vuur. De exacte instructies voor elk recept vindt u in onze gedetailleerde Ayahuasca-verhandeling, die we hierboven hebben gekoppeld.

ayahuascaAfbeelding: Traditionele productie van Ayahuasca

Dus je ziet, als je DMT wilt kopen, moet je wat lasten dragen en wat voorbereiding op jezelf nemen. In ieder geval in de vorm van Ayahuasca kun je de drug niet "gewoon inwerpen" en er spontaan mee dronken raken. Deze heilige stof vereist zelfs dagenlange bereiding in de vorm van het beroemde Ayahuasca-dieet. Om de dimethyltryptamine zo goed mogelijk te laten werken, moet u gedurende 5 tot 14 dagen afzien van het gebruik van stimulerende middelen. Dat wil zeggen dat er geen nicotine, alcohol of andere drugs, geen koffie, geen zout en suiker etc. gegeten mag worden. Alleen bepaalde levensmiddelen mogen worden geconsumeerd. Enkele dagen voor de reis gaat de consument zelfs volledig vasten. Volgens sjamanen is dit de enige manier om het volledige reinigende effect te ervaren.

Als je nu DMT wilt kopen als westers gesocialiseerd persoon en je hebt besloten om Ayahuasca te kopen, zal zo’n dieet voor veel mensen moeilijk zijn. Maar een lege maag is belangrijk voor een optimaal effect! In ieder geval op de dag van consumptie moet je dus helemaal niets eten.

Hoewel dimethyltryptamine door wetgevers is geclassificeerd als een illegale drug en daarom niet legaal kan worden gekocht in zijn zuivere vorm, is het bezit van de ayahuasca componenten meestal niet verboden (afhankelijk van het land). Alleen wanneer de aangekochte stoffen worden samengebracht en gekookt met het oog op intoxicatie wordt het illegaal.

Of het sjamanistische brouwsel Ayahuasca überhaupt een klassieke drug in hedonistische zin is, valt te betwijfelen. Consumenten maken unaniem melding van een ongelooflijke ervaring. Ze hadden vaak de meest intense, gedenkwaardige ervaring van hun hele leven met DMT! Lees gewoon alle ayahuasca getuigenissen. Daar melden de consumenten zelfs gedeeltelijk het potentieel om de mensheid te bevrijden van haar kwaadaardigheid en er mee te genezen! Dat goddelijke, onvoorwaardelijke liefde voor al het zijn de sleutel tot geluk is, is wat veel gebruikers na deze "rush-ervaring" zeggen en beschouwen als een belangrijk inzicht. Gekocht ayahuasca zal zeker niet dezelfde intense ervaring hebben als een dieet van Amazonesjamanen dat meerdere dagen duurt. Dit pad is echter de enige mogelijkheid voor mensen die van buiten het regenwoud komen.

Voordat we dit hoofdstuk afronden, willen we nog een ander belangrijk punt noemen: Ayahuasca leidt heel vaak tot braken. Dit wordt echter niet als verwerpelijk beschouwd, maar juist als zuivering. Met de DMT drug stoot het lichaam alles wat negatief is af en maakt het in het milieu, aldus de sjamanen. Gebruikers melden hoe ze letterlijk hebben gemerkt dat slechte gedachten en gedragspatronen zich hebben gematerialiseerd om door braken uit het lichaam te worden getransporteerd. Sjamanen gebruiken deze eigenschap om hun patiënten te genezen en hen te bevrijden van ernstige ziekten.

Er zou oneindig veel meer te schrijven zijn over ayahuasca – naast dimethyltryptamine bevat de drank ook andere alkaloïden, die verantwoordelijk zijn voor de waarschijnlijk meest gewelddadige ervaring die een persoon kan hebben.

Koop alternatieve DMT als "Legal High" (4-AcO-DMT)

Naast het natuurlijke pad van Ayahuasca, kan DMT ook synthetisch worden gekocht als 4-AcO-DMT, een zogenaamde "legal high":

4-aco-dmt kopenLegal Highs zijn designer drugs die chemisch gebaseerd zijn op klassieke drugs zoals marihuana ("smoking mixture"), party drugs zoals ecstasy pillen (MDMA) en amfetamine ("badzout") of psychoactieve psychedelica (1P-LSD, AL-LAD, ETH-LAD, 2C-E bv.) en hebben daarom een bijna identiek of identiek effect.

Vanuit structureel-chemisch oogpunt tellen dergelijke onderzoekschemicaliën (RC) echter als zelfstandige stoffen en moeten ze dus eerst op een fundamenteel legale manier worden aangekocht totdat ze specifiek onder de wet vallen en verboden zijn. Na synthetische cannabinoïden hebben vindingrijke chemici ook geknutseld aan de mogelijkheid om de drug DMT te kopen en dimethyltryptamine te produceren als "Legal High RC". Het resultaat was de Research Chemical met de wetenschappelijke naam "4-AcO-DMT", die het DMT-geneesmiddel al in zijn naam draagt en een vergelijkbaar effect heeft. Een veldrapport schrijft:

"In meditatieve stilte werd ik samen met mijn metgezel ondergedompeld in diepten die ik nog nooit eerder had meegemaakt. En ik ben behoorlijk ervaren! meer reisverslagen van deze stof zijn te vinden in het onderstaande artikel]

In de gekoppelde Smartshop kunt u deze drug als synthetische DMT in de vorm van 2 pillen kopen. Het kan echter zijn dat het momenteel niet mogelijk is om het te bestellen in het land van uw keuze.

Naast ayahuasca is het de enige manier om dimethyltryptamine oraal te consumeren. Zelfs als het niet in de buurt komt van het origineel, krijg je natuurlijk een goed inzicht in het effect. Lees de ervaringsverslagen in de online shop onder het product – de klanten zijn zeer enthousiast. Daarom behoort deze stof tot de top 3 bestsellers van de hallucinogene "Legal Highs"!

DMT-bevattende planten kopen

Er zijn verschillende DMT-bevattende planten die in de meeste landen legaal kunnen worden gekocht – op voorwaarde dat ze niet bedoeld zijn om te worden gebruikt als rookervaring. Echter, de drug dimethyltryptamine van een dergelijke plant alleen is nog niet volledig effectief. Alleen door het toevoegen van een andere plant als MAO-remmer kunnen dergelijke planten hun volledige potentieel ontplooien door orale consumptie.

dmt kopenZe kunnen echter ook individueel worden gerookt of nasaal worden geconsumeerd. Hiervoor is geen extra plant nodig! Ook hier is de NN-Dimethyltryptamine intoxicatie zeer gewelddadig en overtreft alles wat tot nu toe gebruikelijk is. Het duurt echter slechts ongeveer 15 minuten (tijdens het roken) tot 60 minuten (tijdens de neusconsumptie), in plaats van 8 uur of langer zoals bij Ayahuasca. Hoewel het eenvoudig klinkt, is het niet de snelste manier om DMT te kopen en te leren kennen. Omdat je het actieve ingrediënt uit de plant moet halen voordat je gaat roken of snuffelen. Dit is vrij eenvoudig (zie onderstaande instructies) en moet van te voren worden gedaan. Planten bevatten te weinig dimethyltryptamine om het plantmateriaal zuiver te roken. Vandaar de noodzakelijke extractie van de werkzame stof.

Mimosa hostilis is de meest populaire plant vanwege het gunstige en hoge gehalte aan werkzame stoffen. Daarom: Als DMT rook, dan alleen Mimosa of Yopo zaden, die moeten worden voorbereid voordat!

Hieronder volgt een duidelijke lijst van alle bekende DMT planten om online te kopen in een prijsvergelijking:

Beeltenis DMT-bevattende installatie Tevreden Prijs Koop deze
Vorschaubild mimosa hostilis kaufen Mimosa Hostilis 50 g 12,50 € Hier kopen
Vorschaubild yopo samen kaufen mit 5-meo-dmt Yopo zaad
(bevat ook veel 5-MEO-DMT)
10 g 5,95 € Hier kopen
Vorschaubild psychotria viridis kaufen Psychotria Viridis 50 g 12,50 € Hier kopen
Vorschaubild virola kaufen Virola schors 50 g 8,90 € Hier kopen
Vorschaubild chaliponga kaufen Diplopterys Cabrerana 50 g 12,50 € Hier kopen
Hier is een overzicht van alle DMT-bevattende installaties

Hoe u het geneesmiddel voor elke plantensoort moet gebruiken, wordt in detail beschreven in de shoplink op de desbetreffende productpagina. Informatie over de dosering is bij de bestelling gevoegd of kan ook worden verkregen bij de klantenservice. Normaal gesproken worden ze echter gebruikt als ayahuasca-ingrediënt of als basis voor een extract. Vanwege het individuele gehalte aan werkzame stoffen (zoals gebruikelijk bij natuurlijke geneesmiddelen) moet u het effect zelf benaderen, te beginnen met kleine doseringen.

5-MeO-DMT kopen

Als je ook de chemisch nauw verwante tryptamine 5-MeO-DMT wilt kopen, kun je dit het beste doen met de Yopo zaden van de plant Anadenanthera peregrina. Yopo zaden kosten slechts een paar euro:5-meo-dmt kopen yopoAfhankelijk van de gewenste intensiteit van het effect zijn 1 tot 4 zaden per persoon voldoende. Deze hoeveelheid van 5-MeO-DMT veroorzaakt een sterke hallucinogene intoxicatie en komt overeen met een gebruikelijke dosering (is minder visueel dan dimethyltryptamine en heeft een meer mentaal-psychedelisch effect). De gebruikelijke vorm van consumptie is snuiven, d.w.z. de neusvorm van toepassing, maar kan ook gerookt worden. Yopo zaden moeten ook speciaal worden bereid voor consumptie.

De stof 5-MeO-DMT zit ook in de agacpad, vandaar dat sommige mensen het slijm van dit dier afschrapen, laten drogen en vervolgens roken. Deze dierenmishandeling moet resoluut veroordeeld worden, want Yopo zaden bevatten genoeg 5-MeO-DMT om te bedwelmen en zijn vrij gemakkelijk online te bestellen. Hun effect is heel anders dan dat van dimethyltryptamine. Sommige consumenten omschrijven het als "intellectueel", als perspectiefveranderend in vergelijking. In ieder geval een zeer populair, zo niet minder bekend hallucinogeen. Dus 5-MeO-DMT consumenten kopen meestal Yopo zaden van Yopo, die ze dan behandelen met een speciale behandeling voor consumptie. Anders veroorzaken ze misselijkheid en lijken ze minder ernstig.

DMT maken en extraheren (Handleiding)

Zelf farmaceutisch zuivere DMT willen produceren, grenst aan waanzin – als je geen chemicus of laborant met ervaring bent, kun je niet eens dicht bij de grondstoffen komen, laat staan bij de laboratoriumapparatuur.

Maar het is relatief eenvoudig om het geneesmiddel DMT uit dimethyltryptamine-bevattende plantendelen met een relatief hoge zuiverheidsgraad te extraheren. Meestal wordt Mimosa hostilis als uitgangsmateriaal gebruikt. Dat is de manier om het te roken. Omdat je te veel planten nodig hebt om te roken, moet je de DMT uit de plant halen als je het wilt roken – er is geen andere manier!

Na een eenvoudige gids voor DMT-extractie om het te roken:

Het DMT-geneesmiddel (dimethyltryptamine)

Waar de DMT te kopen in welke winkel en online te bestellen zou voor ons duidelijk zijn geweest. Neem echter altijd de wetten van uw land in acht voordat u ze koopt en consumeert!

In de volgende paragrafen behandelen we het DMT-geneesmiddel alias "dimethyltryptamine" en corrigeren we zelfs "N,N-dimethyltryptamine" en zijn andere aspecten. Bijvoorbeeld in termen van effect, vormen van consumptie, ervaringsrapporten, extractie, enz.

dmt structureFiguur: Chemische structuurformule van dimethyltryptamine

Farmacologisch gezien behoort het DMT-geneesmiddel tot de groep van tryptamine alkaloïden en komt het in de natuur voor bij sommige planten en dieren en bij de mens in het organisme. Het kan ook worden geconsumeerd als een extern geleverd geneesmiddel, bijvoorbeeld door het nasaal door de neus te snuiven (yopo zaden), het in de aderen te injecteren (als fumaraat, het zout van fumaarzuur), het te roken als een vrije basis (of plantaardig materiaal) of het gewoon oraal te nemen als ayahuasca, bijvoorbeeld. Omdat dit geneesmiddel zeer snel door het lichaam wordt afgebroken, is een langer durende dimethyltryptaminetrip alleen mogelijk door het nemen van een extra MAO-remmer. De andere vormen van consumptie leiden tot een vrij korte staat van dronkenschap, die niettemin gekenmerkt wordt door een ongelooflijke intensiteit.

Het volgende is een zeer informatieve video over deze buitengewone stof:

Het effect van DMT

Het DMT effect is ongeëvenaard in de wereld van drugs, maar duurt slechts kortstondig zonder MAO-remmers die tegelijkertijd worden gebruikt of heeft geen enkel effect wanneer het oraal wordt gebruikt. Geen enkel bekend geneesmiddel lijkt op enigerlei wijze op de hallucinogene, spirituele diepte van dimethyltryptamine. Het effect kan nog steeds op de een of andere manier worden beschreven met paddo’s of LSD, die samen met Salvia divinorum werden genomen. Maar dit is slechts een zwakke, nauwelijks te trekken vergelijking.

Het DMT-effect kan niet echt in woorden worden beschreven. Het is een van de meest intense ervaringen die een mens ooit kan hebben! Daarom is het zeker geen partydrug of geschikt voor snelle intoxicatie daartussenin.

dmt effectMet name in Ayahuasca ontvouwt dimethyltryptamine zijn bijna ongelofelijke werking in de grootste potentie, aangezien andere tryptamines als nauwe verwanten werken en het effect urenlang duurt. Als de psilocybine in psychoactieve schimmels een roltrap vormt naar de uitbreiding van het bewustzijn van de menselijke geest, dan zou het effect van de DMT drug een raket zijn die bijna met de snelheid van het licht raast! Afhankelijk van het decor en de omgeving werkt en ontvouwt deze machine zich ofwel in een aangename richting en kan de testpersoon in paradijselijke sferen van hemelse wezens leiden, waardoor zelfs communicatie met overleden familieleden mogelijk wordt. Of het helse apparaat gaat direct naar het vagevuur en confronteert de consument met verschrikkelijke wezens van demonische vorm.

Dit laatste effect is zeldzaam, maar dit soort horrorreizen moet eerlijk worden beschouwd als een mogelijk effectcomponent. Daarom is deze drug alleen voor ervaren psychonauten. Iemand die nog nooit psychedelica zoals hallucinogene paddestoelen of LSA-zaden in zijn leven heeft gebruikt, zal het dimethyltryptamine-effect eenvoudigweg uitschakelen – en niet noodzakelijkerwijs in de positieve zin van het woord als de dosis te hoog is!

Oraal geconsumeerd als ayahuasca, manifesteert het fysieke effect van DMT zich vaak in braken, misselijkheid en soms diarree. De sjamanen in het Amazonegebied beschouwen dit echter als zeer nuttig en heilzaam, omdat ze het interpreteren als een signaal om het lichaam te legen van allerlei tegenslagen. Dit werkingsmechanisme wordt daarom mede door hen bewust tot stand gebracht in de samenstelling van het brouwsel.

Als u nog steeds het DMT-effect in woorden wilt uitdrukken, krijgt u het volgende beeld:

 • Sterkste hallucinaties van alle kleuren -> mythische wezens verschijnen en praten met je, objecten spreken of worden dieren, omgeving wordt ervaren als een fantasiewereld, morphing en veranderende dingen, ….. (levendiger dan LSD-effect)
 • Algemene onderdompeling in bizarre werelden buiten de lokale verbeelding
 • Geluk en euforie (maar niet gegarandeerd zoals bij het MDMA-effect)
 • Astral Journey -> de geest of ziel maakt zich los van het lichaam en zweeft weg in onbekende dimensies.
 • bijna-doodervaring (vergelijkbaar met astrale reizen) en communicatie met zielen van overleden familieleden
 • Het ervaren van diepe spirituele waarheden over zijn en de kosmos, filosofische inzichten
 • Diepgaand inzicht in de oorzaak van de eigen problemen en ziekten
 • Genezing van psychische problemen van vele jaren, deels ook van fysiek lijden
 • Volledige ego-resolutie
 • Entheogeen effect (het gevoel dat alles één is en dat men ook deel uitmaakt van deze eenheid van God)
 • "Ontmoet God" en voel goddelijkheid
 • De aura van mensen zien
 • Fysiek effect: verhoging van de polsslag en bloeddruk, verwijding van de pupillen, braken en misselijkheid ten behoeve van de interne reiniging.
 • Mogelijk negatief effect (vrij zeldzaam): angst en paniekaanval tot aan een horrortrip

Uit de statistieken blijkt ook dat slechte ervaringen een uitzondering vormen:

dmt statisticHet is interessant om op te merken dat de DMT drug verrassend genoeg geen tolerantie ontwikkelt zoals psilocybine (psilocybine), mescaline, ibogaine, cannabis en andere psychedelische drugs! Waarom dit het geval is, is nog niet wetenschappelijk vastgesteld. Een vergelijkbaar effect kan ook worden waargenomen met het LSD-effect, dat volgens Dr. Shulgin geen significante tolerantie mag opbouwen.

Bovendien: Dimethyltryptamine mag alleen worden geconsumeerd door ervaren psychonauten of gevestigde persoonlijkheden vanwege het sterke effect. Instabiele karakters met mentale problemen laten het beter met rust zonder sjamanistische begeleiding. Het is ook aan te raden om met een Tripsitter aanwezig te zijn. Dat moet natuurlijk nuchter zijn, om zo nodig in te kunnen grijpen of om goed te kunnen praten. Uiteindelijk is het DMT effect waarschijnlijk de hoogste sport op de ladder van psychoactieve ervaringen.

Rook DMT

Naast orale inname door ayahuasca is DMT roken een van de meest voorkomende toepassingen van dimethyltryptamine. Het effect is vrij snel, maar duurt maar kortstondig. Het effect van roken begint al na enkele seconden! De duur van de actie is echter slechts 10 tot 20 minuten. De normale dosis hiervoor is 10 mg. Als je de dimethyltryptamine door je neus snuffelt, werkt het 40 tot 60 minuten.

Als u de drug DMT wilt roken, moet u Mimosa hostilis kopen en extraheren. In de Smartshop kost het slechts een paar cent per consumenteneenheid en de bestelling is voldoende voor veel reizen.

Het grote nadeel van roken: De plant kan niet alleen gerookt worden, maar het actieve ingrediënt moet van te voren worden geëxtraheerd (zie instructies hierboven)! Anders zal het niet werken, omdat er anders niet genoeg werkzame stof zou worden opgenomen. Je hebt ook een weegschaal nodig die precies in het milligram-bereik kan wegen, aangezien de dosering voor roken in dit bereik ligt (tussen de 5 en 50 milligram).

Voor het roken neem je een waterpijp of een paarse pijp. Om te voorkomen dat hij door de zeef valt, vult u de pijpenkop met wat as en legt u de DMT erop. Een belangrijk aspect van deze vorm van verbruik is dat de hete vlam van de aansteker slechts zo dicht bij de DMT wordt gebracht dat deze smelt. De stoom die op deze manier oplost wordt dan ingeademd. Anders vernietigt de hitte van de vlam het molecuul omdat het een zeer laag smeltpunt heeft. Roken vereist dus enige oefening. Een vaporizer met een temperatuur van 150 tot 180 graden Celsius is hiervoor het meest geschikt.

De drug komt zeer snel in de bloedbaan terecht door roken en valt de consument binnen enkele seconden aan met een gewelddadige trip, waarvan het effect echter van korte duur is. De intensiteit van deze ervaring vertegenwoordigt een van de meest gewelddadige gemoedstoestanden die een persoon alleen kan ervaren…..

dmt-report-experienceVolgens berichten in de media is er de laatste tijd in de VS een toenemende trend om dimethyltryptamine te verwijderen uit zelfs de psychoactieve aga pad en het te roken vanwege het krachtige effect! Uw slijmvlies produceert 5-MeO-DMT als een zeer effectief afweergif naast andere stoffen. Naar verluidt konden zelfs hele boerderijen waar Aga padden werden gefokt voor drugsmisbruik door de politie worden gevonden. De consumenten schrapen de Changa-bevattende afscheiding van de "drug pad", laten drogen en roken de DMT als een drug in de pijp. Volledig betekenisloze wreedheid tegen dieren en helaas een uitstekende reden voor de autoriteiten om het kwaadaardige dimethyltryptamine met goede argumenten te kunnen verbieden.

De dosering van DMT

De DMT dosering is vrij moeilijk, omdat het in de eerste plaats alleen plaatsvindt in het milligram bereik en er dus een extra weegschaal nodig is. En ten tweede zou de bepaling van de exacte dosis alleen mogelijk zijn met een zuiver uitgangsmateriaal of alleen als men wist hoe hoog de zuiverheidsgraad van de te consumeren stof was. Dit is het geval bij alle natuurlijke geneesmiddelen.

De algemene DMT-dosering is als volgt:

 • Roken: Hier lopen de bronnen uiteen. De meeste bronnen (bijvoorbeeld Erowid) spreken van 5 tot 10 mg voor een lichte dosis, 20 tot 40 mg voor een normale dosis en meer dan 40 tot 60 mg voor een dimensie-overschrijding.
 • Snuiven (neusconsumptie): 20 tot 50mg (normale dosis), alles daarboven heeft een zeer sterk effect.
 • Mondeling verbruik: 30 tot 150mg

Voor het geneesmiddel 5-MEO-DMT is de gebruikelijke dosering veel lager:

 • Roken: 6 tot 20mg
 • Coryza: 6 tot 12mg
 • Intraveneus (injectie): 2 tot 3mg

Bepaling van de dosis:

Aangezien men het exacte gehalte aan werkzame stof van zijn zelfgeproduceerde extract niet kent, moet men de optimale dosis zeer zorgvuldig benaderen. Daarom heeft u in ieder geval een milligram-schaal nodig. Deze weegt een paar milligram en rookt het. Op deze manier kan de werkzaamheid van het extract geleidelijk aan beter worden beoordeeld.

DMT-ervaringen en reisverslagen

Voor veel gebruikers betekent een DMT-ervaring vaak een fundamentele breuk in hun eigen denken en ervaring. Volgens talrijke rapporten veroorzaakt vooral de langwerkende ayahuasca van de drug effecten die grenzen aan wondergenezingen. In het volgende hebben we verschillende ervaringen als DMT reisverslagen en ervaringsrapporten verzameld en aan u voorgesteld. Door de meestal gigantische tekstlengte van een reisverslag hebben we het ingekort tot de kern om het puntsgewijs te presenteren. Dit werd aangegeven met vierkante haakjes […..], evenals eventuele eigen opmerkingen in de ervaringsverslagen.

Allereerst een fotogalerij van consumenten die het effect probeerden te beschrijven:

DMT Ervaringen met Ayahuasca

De meest intense DMT-ervaring van de drug dimethyltryptamine kan alleen worden gemaakt met behulp van de sjamanistische drank "Ayahuasca". Volgens Dr. Wolfgang Himmelbauer is het een van de grootste leraren op aarde:

"Ayahuasca is geen geneesmiddel. Het is niet verslavend. In het Amazonegebied nemen ze al kleine kinderen als medicijn. Maar er zit een enorm potentieel in voor genezing en bewustzijn. “

Hieronder staan twee ervaringsrapporten over dit effect:

1e DMT-ervaringsrapport met Ayahuasca:

[…]

Nadat elke deelnemer een glas van deze thee had verstikt (nee, het was niet lekker, maar als je wilt struikelen moet je lijden) danste en zong je in afwachting van een fascinerend effect. Langzaam maar zeker treedt er een effect in werking, maar dat is vrij zwak. De priesters leken dit ook gemerkt te hebben, al snel mocht de congregatie de volgende fles van deze spoeling pakken om eindelijk iets als een rush te voelen.

Deze intoxicatie gaat dan vrij snel in, men voelt zich gelukkig en tevreden met MDMA, deze thee vulde me met het diepste gevoel van vrede dat ik ooit heb meegemaakt in mijn hele leven! Ik gaf ineens niet eens om de religieuze drukte, zodat ik me volledig op mezelf en de muziek kon concentreren. De ongeveer 20 aanwezigen versmolten tot een geheel en werden ondergedompeld in dit waanzinnige gevoel van vrede en eenheid en bleven zingen en dansen.

Een paar uur later werd ik wakker als uit een droom (met pijnlijke voeten) en ik herinner me deze reis nog steeds heel goed, ook al weet ik zeker dat de dosis ver onder de mogelijkheden lag (de priesters gaven zichzelf ongeveer drie keer zoveel als wij onwetende mensen mochten nemen).

2e DMT Ervaringsrapport met Ayahuasca:

Mijn conclusie [van de ervaring met dimethyltryptamine]:

Ik denk dat het goed voor mij is dat ik deze reis naar mezelf heb durven maken.

[…]

Ik vond de trance zelf uniek positief, mooi, onthecht van alles en tegelijkertijd verbonden met alles: met de natuur, mijn dromen & verlangens, met mijn innerlijke "krachtdier", met mijn oude ziel, mijn verleden en toekomst. Vrijgemaakt van tijd en ruimte.

De consument nam deel aan een ayahuasca ceremonie in Peru.

Het rookritueel, het ayahuasca brouwsel zelf en de drang van mijn lichaam om alle slechte dingen uit mijn lichaam te verwijderen was ook het meest gewelddadige wat ik ooit op deze manier heb meegemaakt. De fysieke lediging van het lichaam moet echter ook gepaard gaan met het ledigen van de geest.
[…]

DMT reisverslagen van 4-AcO-DMT

De drug DMT kan ook worden gekocht als een synthetisch derivaat genaamd 4-AcO-DMT met een vergelijkbaar effect. In het volgende hebben we korte reisverslagen van de kopers van de winkel samengesteld:

 1. Zeer aan te bevelen. Beginners moeten zeker met de helft beginnen.
  Gevorderde spelers kunnen met een gerust hart een heel team bereiken. Maar let wel op de kerstmanclausule: Nooit meer dan twee kluizenaars!
  Binnen de eerste 30 minuten zeer intense muziek en kleurwaarneming.
  Na ongeveer een uur en intensieve channeling van gedachtencontact in de andere wereld, ademhalingswanden, mandala’s, energie-uitwisseling, lichtverandering, entiteiten en absolute, kristalheldere filosofische inzichten.
 2. In meditatieve stilte werd ik samen met mijn metgezel ondergedompeld in diepten die ik nog nooit eerder heb meegemaakt. En ik ben behoorlijk ervaren!
 3. Kinderen, imiteer ze niet! Ik heb wat ervaring met paddenstoelen, maar deze Sh*t hier, wow, ze zijn echt sterk! Onder de paddestoelen had ik met de Hawaïanen de mooiste en meest intense momenten, maar deze pillen doen dat weer naar boven. Absoluut bruto. Bij een metal concert twee van de pillen […..] en toen ging het af, maar hoe, maar hoe! De heer Kaleun, toen werden alle sluizen geopend. Optiek zonder einde, waar paddestoelen vrij zacht getekend zijn, daar zijn de pillen bovendien nog steeds met kleurenversterker en de snelheid is kaal.
 4. Nou, ik heb er zes in een minuut besteld. En twee in één keer geconsumeerd, waarbij 20mg al duidelijk merkbaar moet zijn. Het begon na een uurtje te werken en na een korte, ietwat gewelddadige belasting was er een wasproces dat zo ingenieus was. Je voelde je zo goed, had een geestesneuk en zeer mooie optiek, die ik tot nu toe alleen had met 1P-LSD.

DMT reisverslagen van roken

In dit reisverslag van de DMT rookt de rapporterende man deze drug:

"Ik wilde een hele sterke trip, dus ik heb roekeloos 180mg DMT in de rookpijp gestopt – 's middags wel, maar toen had ik alleen nog maar zwakke aanstekers die niet voldeden en heb ik het uitgesteld naar de avond.

Toen ging ik 's avonds met de hele lading zitten en haalde ik heel dik adem, links van binnen en geen zichtbare stoom meer. Toen begon ik aan de tweede adem en het begon al, een morphing en knipperen overal, en ineens een stem die twee keer zei "alsof het nog steeds goed zou doen…..", dan weer een vervelende lach achteraf (bedoeld was de tweede adem om de pijp), en toen werd het knipperen gewoon overweldigend en plotseling verdween de werkelijkheid of "ik" had er het contact mee verloren, het was gewoon het pure "beige" overal.

Er was niets te onderscheiden, ik had geen individuele zintuigen, het was gewoon het pure beige (mijn term daarvoor, dat was het enige wat ik "daar" kon waarnemen).
Toen kende ik ineens weer basistermen, kon ik individuele termen definiëren en benoemen en bevond ik me weer in een knipperende kleurrijke zee die mijn waarneming nog volledig overlapten.

Ik had net deze dringende behoefte om tevreden te zijn met een voorwerp in de buurt, dat was mijn belangrijkste prioriteit (het was dorst, en ik was op zoek naar de fles), dus ik zwaaide mijn armen blind in de kleurrijke chaos, en toen ik ze te pakken kreeg, was het als een anker terug.
Ik kon de fles in één keer zien (voorheen niet), en toen ook de rookpijp in de andere hand, daar was ik voorlopig weer geaard.
Daarna beleefde ik gedurende 20-30 minuten een kleurintensiteit die aan en uit zwolde, terwijl ik andere mensen er online over vertelde, diep onder de indruk van wat ik zojuist had meegemaakt
. Ter
informatie: de DMT-basis is afkomstig van de wortelbast van Mimosa hostilis
. “

De eerste keer Dimethyltryptamine – Ervaringsrapport:

Nu een DMT-veldrapport waarin de consument voor het eerst dimethyltryptamine nam. Hij rookte het als een synthetische drug.

"Het was puur synthetisch materiaal (leek een beetje op goede amfetamine) en de man waarschuwde me op indrukwekkende wijze. Hij zei dat er maar één leven is voor, en één leven erna. En daar had hij gelijk in.
We rookten
het in een kleine waterfles, eerst mijzelf, daarna hem.
Ik trok aan de pijp, ik voelde de rook in mijn longen. Dan was er een insnijding en werd ik ondergedompeld in een wereld vol met de meest brute hallucinaties en zintuiglijke illusies – met gesloten of open ogen.

Dat was ongeveer 20 minuten, niet reagerend, totaal uit de hand gelopen. Je hebt geen gevoel van tijd of andere sensaties gedurende deze tijd, alleen deze ultra-brutale hallucinaties. Zoals mij verteld werd, beefde ik, fladderde ik, fladderde mijn ogen en zeurde min of meer "gezeur". Toen ik terugkwam bij mezelf was het ergste voorbij, maar het hoofd van mijn maatje is versmolten met het doek dat achter hem aan de muur hangt. Donkerrode stippen in beweging – overal.
[…]

Persoonlijke conclusie: Natuurlijk ben ik bang voor ernstige en pijnlijke ziekten. Maar aan het einde van de rit valt iedereen gewoon in een ongelooflijke flits in slaap. Ik ben niet meer bang voor de dood! “

DMT-ervaring als een horrorreis:

De ervaring van deze drug kan ook volledig negatief worden ervaren, we willen niets verheerlijken of verheerlijken! Net als bij een LSD-ervaring als een horrortrip, kan dimethyltryptamine ook met slechte sets en instellingen een onaangename horizon van ervaring openen. Het volgende DMT-reisverslag gaat over een bijna-dood-ervaring die de getroffen persoon als uiterst storend ervaart – een klassieke DMT-horrorreis:

"Dus zat ik op het bed en inhaleerde 20mg [de eerste keer ooit] van de waterpijp, zoals mij werd verteld dat ik in de longen werd vastgehouden en vervolgens uitgeademd. De eerste milliseconde dacht ik dat het nog steeds niet werkte, toen liet ik me terugvallen en het begon.

Het eerste wat ik zag was een wiebelend, draaiend psychedelisch patroon. Met kleine groenwitte zwarte patronen, die in een geometrische ordening waren, maar in beweging waren.

[…]

Plotseling realiseerde ik me dat ik gevangen zat. Een koude, duidelijke intelligentie vertelde me zonder woorden, zoiets als "Nu is het te laat, je zit voor altijd gevangen, in een eeuwige cyclus, een kortsluiting in de hersenen".

Ik realiseerde me dat ik iets had genomen dat ik niet ongedaan kon maken, en wat me gevangen hield in een eeuwige herhaling, het was een situatie als 12 Monkeys, Matrix, Inception of wat voor science fiction horror dan ook.

[…]

Ik was niet meer mijzelf, ik wist niet meer wie ik was en dat ik leefde, ik WAS, niets anders. Gevangen voor alle tijd in een koude kamer. Als een rat in het labo.

[…]

Ik raakte in paniek, ik was wanhopig als nooit tevoren in mijn leven, ik wanhoopte, ik raakte in paniek.

[…]

Op een gegeven moment, toen ik de tijd niet kon meten, moet het effect zijn afgenomen, en ik realiseerde me dat ik DMT had geprobeerd, dat het erdoor kwam. “

Reageer hierop: Het lijkt erop dat het effect van deze drug in gerookte vorm eerder neigt naar negatieve ervaringen dan naar Ayawaska. Dimethyltryptamine overstroomt ook zeer snel tijdens het roken, je hebt nauwelijks tijd om je eraan aan te passen. De reis gaat snel voorbij, maar raakt ook onverwacht sterk.

Addendum: Deze beoordeling lijkt het wetenschappelijk bewijs niet te bevestigen. In een grootschalig onderzoek zei meer dan 70% van de ondervraagden dat ze nooit een baduitstapje hadden gehad tijdens het roken van DMT:

dmt statistic

DMT veilig bestellen

Het bestellen van DMT met een hoge zuiverheid is niet echt mogelijk, omdat het alleen in laboratoria wordt geproduceerd en niet verkrijgbaar is bij de klassieke drugsdealer. Of heb je deze drug ooit op je tikker in het assortiment gezien om te kopen? Hooguit in Darknet. In plaats daarvan kan men het kopen zoals hierboven beschreven in de vorm van de genoemde Ayahuasca of als Legal Highs in pilvorm van een bijna identiek handelend derivaat.

Iedereen die DMT als Ayahuasca wil bestellen, pleegt in de meeste landen sowieso geen misdaad – dus deze optie is veilig. Alleen wanneer de dimethyltryptamine bevattende plantendelen van de kit in de kookpot worden gemengd met het oog op consumptie, kan men worden vervolgd (hetzelfde geldt voor mescaline, het belangrijkste geneesmiddel in de "drug cactus").

Aangezien echter geen enkele politiehond de DMT-drug bij de douane kan ruiken, is het veilig om de DMT-drug te bestellen, ongeacht de juridische situatie. En door de Europese Unie en haar vrijheid van handel zijn er geen grenzen meer, zodat zelfs bestelde pakketten niet over de grenzen heen worden gecontroleerd. Er vinden maximaal kleine monsters door middel van honden plaats, die echter niet beginnen zoals vermeld, aangezien er nooit op deze drugstreinen wordt gereden.

Duizenden klanten bestellen hun DMT en andere natuurlijke geneesmiddelen zoals magic mushrooms (magic truffels, magic truffels, magic truffels, magic mushrooms), kanna (als extract), iboga wortelschors, kava kava kava, lachgas in de online smartshop, Salvia divinorum (de legendarische Azteekse salie), CBD-olie, hennepzaden, Hawaiian baby woodrose, trechterlier, marihuanilla (als grasvervanger), gifsla en dergelijke zijn al 15 jaar oud en altijd zeer tevreden.

Als u nog steeds paranoïde bent, kunt u de volgende veiligheidsmaatregelen gebruiken om veilig DMT te kopen:

 1. Beveiligingsfanaten bestellen het niet naar hun eigen huisadres. In plaats daarvan, vragen zij beleefd en vriendschappelijk een betrouwbare buddy die voor hen de dimethyltryptamine orde voor hen zorgt. Op deze manier komen hun gegevens niet in een database terecht, hoewel de klantgegevens in het liberale drugsland Nederland natuurlijk in principe zeer veilig zijn.
 2. Bovendien bestellen ze zelf geen DMT, maar geven ze de genoemde buddy opdracht het opnieuw te bestellen. Hij koopt dan het geneesmiddel en betaalt het zelf via internetbankieren. Optioneel kunt u het bestelde Dimethyltryptamine ook contant in een envelop betalen door het geld per post naar de winkel te sturen. Deze methode vereist voorafgaand overleg met de Magic Mushrooms Shop ! De anonieme aankoop via Bitcoin is ook mogelijk.
 3. Je moet immers je voeten stil houden tijdens en nog meer na het bestellen! Het feit dat je weet waar je DMT kunt kopen, betekent niet dat deze informatie in de wereldgeschiedenis moet worden getrompetteerd! Zelfs in de kring van vrienden blijft men beter gedekt. Wie vandaag uw vriend is, kan morgen uw vijand zijn en u als druggebruiker vertellen.
 4. Het beste is natuurlijk om in de eerste plaats niets te consumeren! Aan de ene kant ontmoedigen we al het drugsgebruik en bevorderen we een schoon leven. Aan de andere kant is dimethyltryptamine in de meeste landen verboden en de verkrijging ervan zou, afhankelijk van de wetgeving, illegaal zijn. Daarom raden wij sterk af DMT te bestellen. Het zou verboden en schandalig zijn om de wet te overtreden en niet te gehoorzamen! Wie doet dat? Beter zelf onderzoeken aan welke wettelijke voorschriften deze drug in uw land onderworpen is en alleen handelen zoals de wet dat voorschrijft! Wij moedigen uitdrukkelijk niemand aan om de wet te overtreden.

Wettelijke Dimethyltryptamine kopen en bestellen?

Is het echt legaal om dimethyltryptamine te willen kopen en bestellen? Ja en nee. Het kopen van de synthetisch geproduceerde drug DMT in zijn zuivere vorm zou in de meeste landen illegaal zijn omdat dimethyltryptamine onder de drugswet valt. Men kan dus ook niet zomaar ergens op het internet deze zeer effectieve stof bestellen, behalve natuurlijk in de Darknet.

Juridisch gezien ziet het er anders uit bij de aankoop van dimethyltryptamine via Ayahuasca (in de meeste landen tenminste). De afzonderlijke plantendelen van de onderdelen van het ayahuasca-brouwsel zijn legaal te kopen. Alleen wanneer ze worden gemengd en gekookt, wordt een verboden handeling gepleegd. Daarom kan men legaal dimethyltryptamine bestellen als een compleet ayahuasca pakket, zoals hierboven beschreven. Ook andere planten, waaronder deze krachtige stof, vallen onder dit mechanisme. Ze zijn legaal zolang ze niet worden misbruikt voor consumptie.

We willen echter nogmaals benadrukken dat we niemand aanmoedigen of aanmoedigen om dimethyltryptamine te kopen, te bestellen of zelfs maar in te nemen! Let u alstublieft goed op de wetgeving van uw land en overtreed de wet niet. Onderzoekt zelf de huidige juridische situatie (vaak veranderingen in de drugsproblematiek). In het beste geval, een drugsvrij leven leiden en verslavingstherapie zoeken als u uw consumptie niet onder controle heeft. Overigens moet de ibogawortel echte wondergenezingen van drugsverslaafden en alle andere mentale problemen teweegbrengen. U bent van harte welkom om over het onderwerp te lezen.

Samenvatting: DMT kopen, Ervaringen etc.

Tot slot willen we het belangrijkste deel van dit artikel over "DMT kopen" samenvatten en nogmaals duidelijk maken dat we sterk afraden om DMT te bestellen en te leveren. Als je het wilt doen, doen de meeste mensen het met Ayahuasca, Mimosa hostilis, Yopo zaden of de genoemde Legal High. Het moet altijd worden bereid, hetzij als drankje zoals bij Ayahuasca, hetzij als een extract om te roken. Alleen de Legal High variant in de vorm van de 4-AcO-DMT is geschikt voor onmiddellijke consumptie.

Alleen omdat je legaal dimethyltryptamine kunt kopen, bijvoorbeeld met een sjamanistisch brouwsel, wil niet zeggen dat je het legaal kunt consumeren! Hun consumptie is en blijft in bijna alle landen van de wereld illegaal, hoewel men in theorie dimethyltryptamine als plant legaal kan bestellen. Dit lijkt misschien paradoxaal, maar dat is de situatie.

Wij doen een beroep op alle mogelijke manieren om DMT niet te kopen en zeker niet te consumeren! Dimethyltryptamine kan ernstige psychotische stoornissen en psychisch ongemak veroorzaken als de consument nog niet klaar is voor het DMT-effect. Bovendien is het in principe een illegale drug. Gelieve in geen geval de wetten van uw huidige woonland te overtreden en deze vooraf zelf te onderzoeken om de laatste stand van zaken van de juridische situatie te kennen! En als je je handen er niet af kunt houden, dan moet je tenminste onderzoeken in welk land het legaal is en het daar onder toezicht van een sjamaan consumeren.

Zelfs ervaren consumenten schrikken voor deze drug omdat het geen partydrug is vanwege de intensiteit of omdat het onschadelijk zou zijn. Wie DMT wil roken, ervaart het effect des te intensiever omdat het onmiddellijk – al is het maar kortstondig – optreedt. Veiliger gebruik betekent een verantwoord gebruik van het middel dimethyltryptamine. Alleen in een aangenamere sfeer met de juiste mensen en ongestoord door schadelijke milieu-invloeden. Een reisbegeleider moet de reis altijd begeleiden.

Uiteindelijk moet ieder levend wezen zelf beslissen over het lot en de toestand ervan. We moraliseren noch verheerlijken deze drug. Wij informeren zo neutraal mogelijk en adviseren in geval van twijfel om absoluut geen dimethyltryptamine en andere drugs (inclusief alcohol en tabak!) te gebruiken. Als u hier niet aan wilt voldoen: Voordat u DMT gaat consumeren en kopen, dient u ten minste de huidige wetgeving van uw land te raadplegen en deze niet te overtreden.

Verdere links:

Oval@3x 2 Ja, u kunt DMT op verschillende manieren kopen, het beste van hier - deels legaal, deels semi-legale en soms illegaal. Dit artikel vertelt je alles wat je moet weten over het kopen en consumeren van N,N-Dimethyltryptamine, waarschijnlijk het sterkste medicijn van de mensheid en soms ook wel "Gods molecuul" genoemd.

Verpassen Sie keine Artikel!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.