LSD kopen – Prijsvergelijking

Waarschijnlijk het belangrijkste eerst: Hier kunt u de beste legale LSD kopen! Het werkt net zo sterk als het origineel omdat het in het lichaam wordt gemetaboliseerd tot echte LSD.

lsd kopenOpmerking: Dit artikel is een vertaling door niet-moedertaalsprekers. Onze verontschuldigingen voor eventuele taalkundige fouten. De inhoud is echter onafhankelijk van deze correcte en uitvoerig onderzocht. De tekst biedt een grote toegevoegde waarde en moet alle open vragen beantwoorden. We zijn hier al lange tijd mee bezig!

Als u vandaag nog LSD wilt kopen (lyserginezuur diethylamide), zijn er in principe 3 opties beschikbaar. Dit artikel legt uit wat deze zijn en hoe je LSD kunt bestellen, vooral op het internet. De basis hiervoor is in de eerste plaats de evaluatie van talrijke krantenberichten, maar ook onze eigen ervaring en uitgebreid onderzoek.

De 3 genoemde opties voor de verwerving van het geneesmiddel, ook bekend als ACID, zijn de volgende:

1.) Hier kunt u een zeer krachtige vervangende LSD kopen als een zogenaamde "LEGAL HIGH" in een betrouwbare online shop (100% legaal en zeer eenvoudig – de meest populaire en beste variant).

2.) Bestel originele LSD in Darknet (vereist technische kennis en is vrij complex)

3.) Koop LSD bij de drugsdealer of op straat (de klassieke of spontane variant en zeer duur)

Met name de eerste twee methoden worden hieronder voldoende toegelicht. We willen echter benadrukken dat we op geen enkel moment mensen bellen of aanmoedigen om illegale drugs te kopen of te gebruiken! Volg de wetten in het land waar u woont en onderzoek ze zelf.

LSD kopen – Prijsvergelijking

Bij het online bestellen wendt de overgrote meerderheid van de consumenten zich in toenemende mate tot het kopen van identiek uitziende vervangende LSD. Zo’n LSD-vervanging is verkrijgbaar als zogenaamd designgeneesmiddel (ook wel "LEGAL HIGHS" genoemd) en bereikt praktisch hetzelfde effect als het origineel. Slimme chemici hebben slechts kleine veranderingen aangebracht aan lyserginezuur diethylamide, waardoor ze een gelijkwaardig alternatief, 1P-LSD genaamd, dat legaal is om te kopen en metaboliseert tot echte LSD in het lichaam.

U kunt dergelijke vervangende LSD op een serieuze en veilige manier bij de Europese marktleider kopen en betrouwbaar voor uw deur bestellen. Maar deze Smartshop biedt ook andere hallucinogenen te koop aan. Hieronder volgt een duidelijke prijsvergelijking van de meest populaire producten:

Plaatje LSD Beschrijving & Effect Prijs Koop deze
Vorschaubild 1p-lsd kaufen als Legal Highs 2x Hofman LSD Het ziet er bijna identiek uit aan de originele LSD, maar verschilt chemisch slechts marginaal. Populairste hallucinogeen in de winkel. Gebruikers zijn enthousiast! Ook perfect voor beginners. Vele uren gegarandeerd kleurrijk reizen. TOP BESTSELLER! 23,90 € Hier kopen
2x STRONG-LSD Zeer sterke LSD, niet voor de onervaren (of neem een halve portie). Intense, kleurrijke ervaringen zoals niet uit deze wereld! Reis door het universum met een zielsraket 🙂 24,90 € Hier kopen
Vorschaubild diverse legal highs halluzinogene kaufen im sparpaket Andere LSD-varianten Hier vindt u meer LSD-varianten om online te kopen in het overzicht. Dit is vooral belangrijk wanneer de anderen van hier zijn uitverkocht vanwege hun hoge populariteit. 21,90 € Hier kopen
vorschaubild allgemein für mushroom growkit pilz growbox Paddo’s Magische paddestoelen zien er vrij gelijkaardig uit, maar niet zo intens en hallucinogeen. Zeer geschikt voor beginners die weinig ervaring hebben met dergelijke drugs. Uw reis kan goed gestuurd worden en duurt niet zo lang. 13,00 € Hier kopen
Vorschaubild hawaiianische holzrose kaufen LSA zaden De werkzame stof LSA lijkt chemisch sterk op LSD en is legaal. Het effect is vergelijkbaar met dat van paddo’s. De focus ligt op de psychedelische component. 5,00 € Hier kopen
buy cannabis online as minipic 3g cannabis LEGAL-HIGH: gelijkwaardige vervangende cannabis, gebaseerd op synthetische cannabinoïden en soms zelfs sterker dan het origineel! 28,90€ Hier kopen
Vorschaubild 4-fa 4fmp kaufen als Legal Highs 4 Ecstasy Pillen (MDMA) LEGAL-HIGH: Ze zien eruit als echte extase en zijn perfect voor feesten en feesten! Zeer euforisch en stimulerend. 29,90 € Hier kopen
Vorschaubild ethylphenidat kaufen als Legal Highs 1g amfetamine LEGAL-HIGH: Werkt als echte amfetamine. Maakt je wakker, versterkt je concentratie en geeft je veel energie. Pakket gaat zeer lang mee. 28,90 € Hier kopen
Status van de informatie LSD kopen:  kleine wijzigingen mogelijk in de tussentijd

Belangrijk: Vraag jezelf voor je koopt of deze stof nog legaal in je land verkrijgbaar is! De juridische situatie kan in de loop der tijd veranderen. Doe geen illegale handelingen en respecteer de wetten!

buy cannabis onlineBij deze bekende online shop kunt u gegarandeerd een hoge kwaliteit alternatieve LSD kopen. Niet voor niets werd deze Smartshop de Europese marktleider op het gebied van psychoactieve drugs. Hij biedt alle drugs legaal in Nederland aan voor wereldwijde verzending. Onze ervaring leert ook dat de daar bestelde geneesmiddelen snel en gemakkelijk bij de klant terechtkomen. U kunt deze LSD Shop dus volledig vertrouwen. In geen geval zouden wij u een dubieuze online drugswinkel aanbevelen die we zelf nooit getest hebben.

Kijk maar eens naar de talloze consequent positieve gebruikersbeoordelingen en commentaren op de productpagina’s en externe review portals. Talloze, bijna 100% positieve recensies bewijzen de vindingrijkheid van deze winkel en zijn producten! De veldrapporten getuigen ook dat deze vervanging verwarrend veel lijkt op de oorspronkelijke Lysergäurediethylamid. Dus als je goede LSD wilt kopen, kun je hier niets verkeerds doen. Vaak overtreft dit alternatief ACID zelfs het gewone karton, omdat de dealer meestal een veel lagere dosering verkoopt dan hier het geval is. Wees dus voorzichtig: het LSD-effect, dat veel consumenten van een reis kennen, wordt hier vaak zelfs overtroffen. Een half kaartje van een blotter is genoeg om aan de slag te gaan. Het effect is ongeveer vergelijkbaar met dat van paddo’s en hun actieve ingrediënt psilocybine. Afhankelijk van de dosering zal het echter meestal nog ernstiger zijn, vooral met betrekking tot optische hallucinaties en het spel van kleuren.

Een kleine waarschuwing is nog steeds toegestaan. Want alleen omdat men zo’n LSD heel gemakkelijk kan kopen, wordt het verbruik niet onschadelijker! Ook psychologisch instabiele mensen mogen niet emotioneel betrokken raken bij deze juridische 1P-LSD. Gezonde consumenten moeten ook afzien van consumptie als de noodzakelijke voorwaarden, zoals optimale instelling en instelling, niet beschikbaar zijn. Dus neem het alleen als je je goed voelt en de omstandigheden een goede reis beloven (mensen en omgeving moeten gelijk hebben). Je kunt je niet voor de gek houden met een horrortrip. Zelfs als dit zeer zelden gebeurt en op zijn laatst na het slapen op de volgende dag, wil men dergelijke psychedelische ervaringen niet een tweede keer meemaken. In principe wordt een LSD-ervaring echter beschreven als overwegend positief in de overgrote meerderheid van de gevallen en ook wetenschappelijk gezien wordt dit hallucinogeen beschouwd als een vrij onschadelijk middel (landt op de op twee na laatste plaats!):

statistic drugs harm ranking by david nutt

Statistieken: In dit onderzoek, uitgevoerd door de onderzoeker Dr. David Nutt, neemt LSD de op twee na laatste (!) plaats in wat betreft de gevaarlijkheid van drugs (de mainstream media willen het andersom zeggen).

Bestel deze LSD veilig

Het is voldoende om deze vervangende LSD te bestellen, net als in een normale online shop. In het verleden was het zelfs mogelijk om alle juridische hoogstandjes te bestellen met volledige inachtneming van de wet. Toen de staat zo’n designgeneesmiddel identificeerde en verbood, kwamen er onmiddellijk nieuwe op de markt. In het geval van deze geneesmiddelen, ook wel bekend als onderzoekschemicaliën, is de chemische basisstructuur slechts licht gewijzigd. Het resultaat was een nieuwe, wettelijke LSD met hetzelfde effect als gebruikelijk, die vrij verkrijgbaar was. Deze stof 1P-LSD is een precursor in de biosynthese van lyserginezuur diethylamide in het lichaam, d.w.z. het komt alleen overeen met dezelfde stof in een andere metabole processtatus. Psychonauten merken geen verschillen in het effect!

Deze tijden zijn helaas voorbij wat betreft kruidenmengsels en badzout medicijnen, aangezien de regeringen onlangs de "Wet ter bestrijding van nieuwe psychoactieve stoffen" hebben ingevoerd, waarin voor het eerst hele klassen van werkzame stoffen onder de verdovende middelenwet vielen. Voorheen waren er slechts enkele vervangende geneesmiddelen getroffen. Maar hallucinogene designgeneesmiddelen zoals 1P-LSD, ETH-LAD, AL-LAD en co zijn nog steeds volledig legaal te kopen (vanaf 2018). Overigens, hout rozenzaden met hun gelijkaardige werking en ook klinkende werkzame stof LSA zou een natuurlijk alternatief voor het, die ook telt tot 100% van de legale drugs. U kunt dus nog steeds zonder problemen vervangende LSD bestellen bij de bovengenoemde online drogisterij. De ervaring leert dat vrijwel elk pakket altijd zonder problemen bij de klant aankomt.

En aangezien de Europese Unie niet langer standaard douanecontroles uitvoert in de neoliberale geest, komen zelfs illegale drugs het land binnen via de post (zie paragraaf "LSD kopen in Darknet"). Gelukkig kunnen dergelijke vervangende geneesmiddelen en andere "onderzoekschemicaliën", zelfs met de weinige willekeurige controles door politie en douane, niet worden opgespoord door honden (aangezien de drugshonden er nooit op getraind zijn).

Als u desondanks toch een vervangende LSD met maximale anonimiteit wilt kopen, doet u gewoon het volgende:

 • Allereerst verzegelt hij zijn lippen over het onderwerp! Niemand anders hoeft er om te bekommeren dat u alternatieve geneesmiddelen zoals deze koopt en inlevert. Je kunt je niet eens voorstellen welke weldenkende mensen vandaag in staat zouden kunnen zijn om morgen de enveloppe te slingeren. Daarom is het beter om te zwijgen!
 • Expliciet met de alternatieve LSD-bestelling probeert men met het oog op de veiligheid een goede maatje te winnen. Hij koopt het LSD-medicijn in uw plaats in de online shop en bestelt het naar zijn thuisadres. Optioneel kan het ook worden geleverd aan een Packstation. Maar het kost geld en is duur.
 • Bovendien zou deze buddy ook de betaling van de rekening moeten overnemen. Betaal in het beste geval onmiddellijk met Bitcoin. Op deze manier blijft men hoogstens anoniem. Als alles niet nodig is, maar sommige psychonauten kunnen beter slapen.

buy lsd - here with varities on the picture

Afbeelding: 48 verschillende LSD-kaartborden – hun actieve ingrediënt is altijd hetzelfde, alleen het uiterlijk varieert

Koop LSD en bestel online in Darknet

Het kopen en bestellen van "echte" LSD op het internet is alleen mogelijk met behulp van Darknet. Hoewel er ook vermeende drogisterijen op het normale internet zijn (d.w.z. sites die op Google staan vermeld), zijn deze bijna altijd nep en ook onveilig. Meer daarover hieronder. Daar leggen we uit hoe de Darknet precies werkt. Maar het is veel ingewikkelder dan winkelen in een normale online winkel.

buy lsd on darknet screenshotHet LSD bestellen van de ACID drug in de Darknet is helaas veel ingewikkelder dan het kopen van de alternatieve en gelijkwaardige versie bij de genoemde Smartshop – maar ook minstens 50% goedkoper dan bij de drugsdealer. Het is belangrijk om te weten dat de Darknet geen publiek zichtbaar onderdeel van het internet is. De Darknet is eerder een soort verborgen netwerk. Alleen door middel van speciale software kan een drugsmarktplaats in de Darknet worden opgeroepen. Normale browsers hebben er zelfs geen toegang toe en kunnen daarom niet door Google worden vastgelegd! Dit garandeert bijvoorbeeld de hoogst mogelijke mate van anonimiteit bij de aankoop van LSD. In het algemeen kan men zeggen dat alle medicijnen in Darknet veel goedkoper zijn om te kopen en tegelijkertijd veel zuiverder. Wat is er met u aan de hand? Omdat alle tussenhandelaren worden geëlimineerd en de goederen de klant bereiken van de producent of groothandelaar zonder omwegen.

Een probleem bij het bestellen van LSD in de Darknetshop is vooral voor onnodige internetgebruikers bij het opsporen van fraudesites. Hoe moeten zij beoordelen of deze of gene drugssite nep of bruikbaar is? Voordat u tot aankoop overgaat, moet u daarom eerst goed onderzoek doen naar de reputatie van de dealer of het portaal. Bovenaan de korte samenvatting vindt u de beste Darknet drug portal die momenteel beschikbaar is. Maar zelfs met een functionerende zwarte markt Amazone kunnen er complicaties optreden. Want vroeg of laat zullen alle drugmarkten in Darknet verdwijnen. Of het nu is omdat ze, net als de "Zijderoute", door de politie worden weggehaald, of gewoon omdat de admins met het geld van de gebruikers verdwijnen. Hoewel het bestellen van LSD en het kopen van andere drugs meestal werkt, gebeurt zoiets regelmatig in de scene. Dit moet tot elke prijs in acht worden genomen. De kans om slachtoffer te worden van dergelijke machinaties is klein, maar bestaat al. Heb je dus geen bitcoins op het portaal, maar bewaar ze altijd in je Virwox account als je ze niet nodig hebt! Bij de in het begin genoemde online shop heeft men al betere kaarten, ook al verkopen ze geen originele ACID.

Hoe kunt u LSD in de Darknet bestellen en kopen? We zullen hier geen instructies geven voor het bestellen van drugs in Darknet, maar het kan hierboven ruwweg worden begrepen. De algemene procedure voor het kopen van LSD in Darknet kan als volgt worden beschreven:

 1. De allereerste stap is het vaststellen van gegevensbeveiliging. U moet de TOR-Browser installeren. Dit is de enige manier om de Darknet-pagina’s op te roepen en weer te geven.
 2. Vervolgens zoek je anoniem naar een geschikte Darknet Marketplace om met deze browser drugs te kopen. De bovenstaande lijst zal helpen.
 3. Als je eenmaal zo’n drug Amazon hebt gevonden (het werkt eigenlijk net als Amazon, alleen met illegale goederen), vergelijk je de prijzen en klantenfeedback van verschillende online drugsdealers.
 4. Nu volgt de moeilijkste, namelijk het kopen en betalen in anonieme Bitcoins. Hiervoor wisselt u echte euro’s om in Bitcoins (zie instructies hierboven). Vanuit deze portemonnee betaalt u dan voor de gewenste goederen.
 5. Levering vindt plaats op uw eigen adres of in een anoniem pakstation.

Zoals hierboven kort vermeld, mag men nooit LSD bestellen in een vermeende drogisterij van het normale internet. Bijna al deze online drugswinkels buiten Darknet zijn niets anders dan rip-offs en cheats! Helaas vallen er steeds weer naïeve mensen voor en geven haar hard verdiende geld aan charlatans zonder er ooit iets voor terug te krijgen. Als u LSD wilt kopen, kunt u het in de Smartshop of in de Darknet bestellen. Met een beetje geluk kun je er zelfs LSD-pillen vinden – een zeldzaamheid op de geneesmiddelenmarkt en meestal vrij hoge doses.

Koop LSD bij de drugsdealer (op straat)

De traditionele manier om LSD te kopen is om naar de reguliere dealer te gaan en het daar te kopen. De concentratie van lyserginezuur diethylamide in de dealer is echter niet zo hoog als bijvoorbeeld in Darknet of als vervanger in Smartshop. In Darknet zijn er op zijn minst concrete gegevens over de inhoud van de werkzame stof, terwijl offline zelfs de drugsdealer er niet van op de hoogte is. Dit maakt het zeer moeilijk om de dosering uit te voeren en om veiligheidsredenen is het beter om te beginnen met slechts een halve consumptie-eenheid.

Als u spontaan LSD wilt kopen en u kunt een dealer niet bereiken, kunt u het soms met succes proberen op straat. De meeste van de tijd kent u de bekende drugsbehandelingsplaatsen van zijn stad. Ook al wordt ACID daar minder vaak verhandeld als een verslavende stof zoals Crystal Meths, toch kan men zijn geluk beproeven. Dergelijke plaatsen waar drugs worden verkocht, zijn nu te vinden in elke tweede krant! Daarom hoeft u in de Google-zoekmachine alleen het volgende in te voeren: "drugs kopen" en de plaatsnaam. Als de resultaten niet voldoende zijn, kunt u ook zoeken naar "drugsscène" of "drugsdistributiecentrum" in plaats van "drugs kopen" (en natuurlijk de naam van de stad toevoegen). In elke grote stad in de wereld zijn de klassieke ontmoetingsplaatsen op deze manier te vinden, althans de lokale kranten doen er regelmatig verslag van. Vaak is dit het hoofdstation en de party mile.

Maar vergeet niet dat dit verreweg de minst veilige manier is om LSD te kopen! Men komt in een crimineel milieu terecht dat vaak door de burgerpolitie wordt waargenomen. Ook kan men niet zeker zijn over de kwaliteit die daar te vinden is.

LSD-prijs

De LSD-prijs verschilt hoofdzakelijk naar gelang van de hoeveelheid werkzame stof van lyserginezuur-diethylamide die op de LSD-platen wordt aangebracht. Dit varieert meestal tussen de 100 en 180 microgram. Normaal is 100 tot 120 microgram van het ACID-medicijn. De LSD-prijs van een dergelijk "ticket" is gemiddeld 10 euro per stuk.

Wie echter liever online drugs koopt en het aandurft om in Darknet drugs te bestellen, betaalt een veel lagere prijs. Normale prijzen zijn er 5 Euro per "TICKET". Als u grotere hoeveelheden LSD koopt, krijgt u goedkopere prijzen voor slechts 2 of 3 euro per ACID-reis! Omdat deze hoger gedoseerd zijn dan op de zwarte markt bij de dealer, daalt de werkelijke prijs weer. De reden waarom de LSD-prijzen in Darknet zo laag zijn, ligt voor de hand: er is geen behoefte meer aan smokkelbemiddelaars, wat een hogere prijspremie zou betekenen. Op deze manier wordt het product vaak rechtstreeks van de producent aan de eindverbruiker geleverd tegen een gunstige prijs.

Het effect van LSD

Voordat u LSD koopt, moet u kijken naar de effecten ervan. Dit geeft u een idee van wat u kunt verwachten en u handelt verantwoordelijk. Het LSD effect manifesteert zich in principe in een veranderde perceptie van de omgeving en een uitbreiding van het bewustzijn. Het effect lijkt erg op dat van Magic Mushrooms, maar gaat langer mee dan psilocybine paddenstoelen en is intenser met meer hallucinaties en meer kleurvorst. De gemiddelde duur van de actie is ongeveer 8 tot 10 uur. Het bekendste LSD-effect van verschillende films en series zijn optische hallucinaties. Echter, de meeste van deze voorstellingen zijn volledig overdreven en als dat zo is, dan kan alleen worden ervaren op een extreem hoge dosering. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer u LSD koopt zonder dat u weet hoeveel microgram het bevat en u een overeenkomstige hoge dosis krijgt.

lsd effect simpsons

Algemene LSD effecten op de psyche en geest kunnen als volgt worden beschreven, maar zijn altijd afhankelijk van de dosering, de set en de instelling (meer hieronder):

 • Hallucinaties en veranderde wereld perceptie in alle 5 de zintuigen (voornamelijk optisch, maar ook akoestisch etc.; hieronder met details)
 • Over het algemeen een veel intensere ervaring van alle indrukken en gedachten ("Wow, is deze boom mooi!" of ")
 • Vertraagde waarneming van de tijd (een paar minuten oude gebeurtenis wordt gezien als uren geleden; 10 minuten voelen als vele uren geleden)
 • Uitbreiding van bewustzijn en veranderd denken -> diepe kennis over anderen en zichzelf, gehechtheid aan God, filosofisch denken over schijnbaar irrelevante processen
 • Entheogeen effect -> gevoel van de alles-gemeenschap ("Alles is één en verbonden")
 • Meer creativiteit en levendige fantasie
 • Synesthesie (het mengen van eigenlijk losse gebieden van perceptie van de zintuiglijke organen)
  -> kleuren worden geproefd, geluiden worden gezien en gevoeld, temperaturen worden gehoord, enz.
 • Psychedelisch effect -> een effect dat de ziel opent, waardoor lange onderdrukte herinneringen kunnen ontstaan (ACID wordt ook toegeschreven aan psychotherapeutisch potentieel, niet in de laatste plaats om deze reden)
 • I-resolutie bij zeer hoge doses -> zeer spirituele ervaring, consument verliest zijn ego ("egoïde") en kan niet langer het concept van een "ik" begrijpen, afschaffing van de scheiding van subject-object
 • Tevredenheid en welzijn bij euforie en lachaanvallen
 • Maar zelfs met een slechte set en setting, angst, paranoïde paniek tot aan een horrortrip (dus: koop en neem LSD alleen als je psychologisch stabiel bent!)

Hieronder beschrijven we concrete ervaringen en indrukken van het effect op onze zes zintuiglijke organen. Iedereen die goede LSD koopt, zal deze symptomen opmerken:

Ogen: Optisch veranderde waarneming is het meest opvallende en vaak het meest gewenste effect. Kleuren worden intenser waargenomen – ze schijnen als een echt licht. Objecten of dingen lijken te vervormen – ze veranderen van vorm, muren lijken te ademen of de vloer lijkt te bubbelen. Objecten veranderen van grootte en bevinden zich elders in de ruimte. Patronen en kleurenspel met gesloten ogen, maar deels ook waargenomen in de ruimte. Bij hogere doses zijn dergelijke hallucinaties niet meer te onderscheiden van de werkelijkheid – vreemde wezens verschijnen, mythische figuren vliegen voorbij en gaan zitten, voorwerpen niet meer morferen maar rondrennen, enz. De meeste consumenten kopen LSD vanwege dit adembenemende hallucinogene effect.

Oren: Ook de akoestische perceptie is veranderd, meestal geïntensiveerd – maar soms vergezeld van hallucinaties. Liederen worden gezien als buitengewoon harmonisch of juist als kakofoon. Verbeterd gehoor – zelfs de kleinste geluiden zijn in één keer duidelijk hoorbaar. Bij hoge doses zijn ook akoestische hallucinaties mogelijk – objecten beginnen te praten, vreemde wezens communiceren, externe stemmen in het hoofd.

Neus: Geuren worden intensiever waargenomen. Soms lijken ze zelfs op de tong te smaken. Ook hier kunnen hallucinaties optreden. Bijvoorbeeld wanneer de PC de hele ruimte begint te omhullen met een mechanische stank. Of wanneer de geur van parfum of uitwerpselen niet meer wil verdwijnen, ook al bevind je je al lang in een andere omgeving.

Mond: Het LSD-effect komt onmiskenbaar tot uiting in eten en drinken. Als een explosie van smaak lijken eten en drinken zich te verspreiden tot in het kleinste deel van de ziel. Dit effect wordt ook wel cannabis genoemd. Over het algemeen wordt de smaakzin aanzienlijk versterkt. In hoge doses zijn ook hier hallucinaties mogelijk, bijvoorbeeld bij het denken aan metaal, een metaalachtige smaak in de mond en de perceptie van smaken van positieve of negatieve aard die nog nooit eerder bekend waren.

Aanraking: De zintuiglijke waarneming via de aanraking wordt ook sterk geïntensiveerd. Dit resulteert vaak in een verhoogd gevoel van koude of warmte. Consumenten bevriezen dan, hoewel de zon schijnt in het midden van de zomer of zweet en ontkleden, hoewel omgeven door sneeuw. Zo worden bijvoorbeeld ook de oppervlakken van objecten als bijzonder zacht of soepel ervaren. Vooral de onderdompeling van het lichaam in water wordt beschreven als een onvergetelijke ervaring.

Maar het belangrijkste is: Koop geen LSD blind! Voordat u dit geneesmiddel gebruikt, moet u het eerst behandelen. Want kopen is één ding – dronken zijn is iets heel anders.

De juiste dosering

Hieronder vindt u een tabel met de LSD-dosering en de informatie over welke dosis welk effect veroorzaakt. Hoewel deze waarden betrekking hebben op een persoon met een gewicht van 75 kilogram, kunnen ze grofweg veralgemeend worden. Deze gegevens kunnen echter ook worden omgezet naar andere lichaamsgewichten met behulp van de regel van drie:

 • 25 tot 50 microgram LSD: de laagste dosis die nodig is om een merkbaar effect te bereiken.
 • 50 tot 100 microgram LSD: Gebruikelijke partydosering met een licht tot middelmatig effect.
 • 100 tot 300 microgram LSD: 100 tot 180µg zijn de standaarddosering op de zwarte markt. Sterk effect merkbaar, beginners mogen niet meer dan 180µg. De uitvinder Albert Hofmann nam bij zijn eerste opzettelijke intoxicatie een dosis van 250µg en beleefde een horrorreis zoals hij zelf zegt.
 • 300 tot 500 microgram LSD: Vanaf hier begint de dosering werelden te openen die niet door onervaren psychonauten moeten worden betreden. Zware hallucinaties en een lange reisduur gegarandeerd.
 • 500 tot 1.000 microgram LSD: Dergelijke hoge doses kunnen een zware belasting voor de geest zijn en worden voornamelijk gebruikt in de psycholyse (psychotherapie met behulp van psychedelische stoffen). I resolutie is vrijwel gegarandeerd.

Voor het begin koopt men dus slechts een kleine hoeveelheid en/of verbruikt men eerst en vooral slechts een halve consumptie-eenheid!

Effectduur van LSD

De duur van het effect ligt tussen 6 en 12 uur bij een gemiddelde dosis (24 uur bij een hoge dosis), waarbij de hoogste intensiteit ongeveer 1 tot 2 uur na inname wordt bereikt, enkele uren duurt en geleidelijk afneemt in de laatste uren. De LSD intoxicatie begint 20 tot 60 minuten na inname en wordt in eerste instantie merkbaar als een tintelend of misselijk gevoel.

lsd during trip time durange of the effect

LSD kopen  – interne en externe links

U kunt veel vinden over het kopen van LSD in de relevante blogs. Maar ook in de online kranten is van tijd tot tijd nuttige informatie te vinden.

Hier zijn enkele interne links naar het onderwerp:

En nu externe links naar het onderwerp "Koop LSD en bestel online":

Oval@3x 2 Waarschijnlijk het belangrijkste eerst: Hier kunt u de beste legale LSD kopen! Het werkt net zo sterk als het origineel omdat het in het lichaam wordt gemetaboliseerd tot echte LSD.

Verpassen Sie keine Artikel!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.