Extract DMT: Een eenvoudige gids

De extractie van DMT is zeer eenvoudig met de volgende instructies. Het resultaat is een rookbare "FREEBASE". Als je DMT wilt roken, moet je het eerst zelf uit een plant halen die deze werkzame stof (dimethyltryptamine) bevat. Alle benodigde materialen zijn vrij beschikbaar voor verkoop. Maar let op de wetten in uw land voor de productie en extractie en pleeg geen strafbaar feit!

De extractiemethode is relatief eenvoudig: natriumhydroxideoplossing wordt gebruikt om de celwanden van de plant te ontbinden. Het actieve ingrediënt wordt vervolgens opgelost met behulp van zuivere petroleumether. Tenslotte wordt het oplosmiddel gescheiden van de DMT, bijvoorbeeld door verdamping of de koelmethode.

Deze foto illustreert de methode:
dmt extraction

(Opmerking: we hebben een andere moedertaal dan deze, dus vergeef ons alstublieft voor eventuele taalfouten. De inhoud is 100% correct)

Hier zijn de instructies voor het extraheren van DMT als een rookbare freebase:

Voor deze DMT-extractie benodigde materialen:

– 100 g Mimosa Hostilis als uitgangsmateriaal (als wortelschors, best verpulverd – waaruit we DMT halen)
==> koop hier goedkope Mimosa van hoge kwaliteit
– 250 ml zuivere petroleumether "Benzinum medicinale" (als belangrijkste oplosmiddel om DMT uit de plant te extraheren)
– 100 g NaOH (natriumhydroxide, ook wel natriumhydroxide genoemd – ontbindt de celwanden van het plantmateriaal)
– 2 kleine verpakkingen (ca. 0,5 liter) met bijpassend deksel
– 2 liter glas met brede opening en bijpassend deksel (dus geen fles!)
– 1 pipet (maar in plaats daarvan kan ook een scheitrechter worden gebruikt)
– 1 vel papier (A4)
– 1 metalen lepel
– vriezer

dmt De extractie van DMT is zeer eenvoudig met de volgende instructies. Het resultaat is een rookbare "FREEBASE". Als je DMT wilt roken, moet je het eerst zelf uit een plant halen die deze werkzame stof (dimethyltryptamine) bevat. Alle benodigde materialen zijn vrij beschikbaar voor verkoop. Maar let op de wetten in uw land voor de productie en extractie en pleeg geen strafbaar feit!

Stap voor stap handleiding voor het maken en extraheren van DMT als "freebase":

1.) Neem het grote glazen vat en los 100 g NaOH op in 1,5 liter water. Voeg langzaam de natriumhydroxideoplossing (NaOH) in 2 of 3 stappen toe en laat het vloeibare mengsel altijd afkoelen.

2.) Zodra het water-NaOH-mengsel is afgekoeld en helder van kleur is, voegen we de hoogstens poedervormige Mimosa Hostilis wortelschors toe. Dit gebeurt langzaam en stap voor stap onder voortdurend roeren. Daarna verlaten we het geheel voor een uur (60 minuten).

3.) Voeg nu 100 ml petroleumether toe en sluit de pot met het deksel.

4.) Kantel nu het vat en de inhoud heel voorzichtig en langzaam gedurende 5 minuten van het ene uiteinde naar het andere. Over en weer, maar langzaam. Niet schudden of grof behandelen! Laat het na 5 minuten nog een paar minuten rusten en herhaal dit proces nog twee keer.

5.) Na een tijdje zie je twee verschillende lagen. De bovenste laag is de petroleumether, die we nu moeten afschuimen. Neem gewoon een pipet (of een scheitrechter) en verwijder de toplaag stuk voor stuk en vang deze op in een nieuwe container. Het is belangrijk om geen van de donkere oplossingen te verzamelen!

6.) Voeg de resterende petroleumether (100-150 ml) toe aan het grote glazen vat en herhaal de stappen 5 en 6 tweemaal. Scheid de bovenste laag weer en vang alles op in een nieuwe container.

7.) Plaats nu het opvangbakje (dat met de petroleumether) gedurende 24 uur in het vriesvak.

8.) Na een dag halen we het eruit en laten we de petroleumether voorzichtig weglopen. Het is belangrijk dat alle drijvende kristallen in het schip blijven.

9.) Nu halen we de witte kristallen er met een lepel uit en laten ze drogen op het gevouwen A4-papier.

10.) Als alternatief kan de petroleumether verdampt worden zonder het vriesvakproces. Het duurt echter vele dagen voordat alles verdampt is en mag niet worden versneld met warmtebronnen!

11.) Na het drogen malen we de klonten en hebben zo in totaal tussen de 500 en 1000 milligram pure DMT geproduceerd of geëxtraheerd. De exacte zuiverheidsgraad van het DMT-extract is niet bekend, maar moet, afhankelijk van de gebruikte methode, minimaal 50 tot 90 procent zijn. Als het kristallijne poeder aan het eind wit, geel of bruin is, kun je het roken. Als het groen of blauw is, is er iets misgegaan en moet je het weggooien en opnieuw proberen.

Met deze Freebase heeft u nu een zeer krachtig eindproduct dat niet voor de onervarene is! Aangezien de exacte concentratie van dimethyltryptamine uiteindelijk onbekend is, moet de dosering zeer zorgvuldig worden genomen! 10 milligram wordt beschouwd als een lichte dosering bij het roken. Dus met een milligram weegschaal weegt u deze hoeveelheid, rookt u de basis en ziet u hoe het werkt. Na enkele tests kan de werkzaamheid van dit DMT-extract vrij nauwkeurig worden ingeschat en dienovereenkomstig gedoseerd. En natuurlijk kon Changa er ook mee gemaakt worden, geen probleem!

Zie ook ons andere artikel over het onderwerp voor meer informatie:

DMT kopen – Effecten, Ervaringen, Dosering

DMT kopen

Oval@3x 2 De extractie van DMT is zeer eenvoudig met de volgende instructies. Het resultaat is een rookbare "FREEBASE". Als je DMT wilt roken, moet je het eerst zelf uit een plant halen die deze werkzame stof (dimethyltryptamine) bevat. Alle benodigde materialen zijn vrij beschikbaar voor verkoop. Maar let op de wetten in uw land voor de productie en extractie en pleeg geen strafbaar feit!

Verpassen Sie keine Artikel!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply